6-годишно момиченце от Токио се превърна в истинска модна икона.

...
6-годишно момиченце от Токио се превърна в истинска модна икона.
Коментари Харесай

Световноизвестни модни къщи се борят за договор с това 6-годишно момиченце

6-годишно момиченце от Токио се трансформира в същинска фешън икона. Страничката на дребната Коко в Инстаграм има над 100 000 почитатели, а стилните списания дават благо и драго, с цел да й създадат фотосесия. Когато Коко се разхожда по улиците на Токио, е доста мъчно да не обърнеш внимание на стила й. Винаги елегантно, облечено по финален вик на модата, момичето е канено на всевъзможни фешън вечеринки, в това число и на мероприятия на Chanel.



Любовта си към модата дребната наследява от родителите си, които имат бутик за облекла, които доставят по целия свят. Те се грижат в дрешника на дребната да има облекла, които са по финален вик.



Майката на Коко споделя, че стилът й е комбинация от висшата мода и изкуството, в духа на известните марки Comme des Garçons Girl и Moschino.



По думите на родителката, момичето доста обича да е център на внимание – това й дава доста сила и я стимулира да се развива.



Коко към този момент е образец за подражателство за деца и възрастни освен в Япония, само че и по целия свят.


Малката чародейка към момента не е решила с какво ще се занимава, когато порасне, само че родителите й са уверени, че животът й ще остане трайно обвързван със международната мода. И те не считат да й пречат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР