6-годишно дете, държано под вода от пастрока като наказание, докато не се удави, казват ченгетата от Флорида

...
6-годишно момче е било пребито, поставено в клетка за куче
Коментари Харесай

6-годишно момче е било пребито, поставено в клетка за куче и държано под вода като наказание, което е довело до смъртта му от удавяне през април, казаха депутати от Флорида.

Сега майка му и вторият му баща са обвинени в убийство.

Двойката Уинтър Хейвън, настойници на 6-годишното дете и други деца в дома им, повикали 911 на 22 април, след като намерили момчето в безсъзнание във ваната, според съобщение от 6 септември от шерифската служба на окръг Полк.

McClatchy News не идентифицира заподозрените, за да защити самоличността на непълнолетните.

Вторият баща казал на депутатите, че детето е било изпратено в банята като наказание за това, че се е „оцапало“, а след това мъжът изчакал 20 минути, преди да провери момчето, според съобщението.< /p>

Пастрокът открил вратата заключена и трябвало да проникне в банята, каза той на депутатите. Вътре детето беше във ваната, с лицето надолу във водата, казаха депутати.

Момчето почина два дни по-късно в болницата.

Детето имаше отворени рани и други предишни белези, казаха депутати, и условията в дома показват признаци на пренебрегване.

Нямаше електричество или прозорци в банята и нямаше електричество в спалните, където децата спяха, казаха депутати.

p>Вторият баща казал на разследващите, че е изключил прекъсвача за тези стаи, така че децата да нямат електричество, а вратите на спалните на децата са заключени отвън, според съобщението.

Вътре в една от спалните, следователите откриха дрехи, които бяха замърсени с урина и изпражнения, а изпражненията бяха разпръснати по стената на килера в спалнята, според съобщението.

Имаше и лекарства, предписани на 6-годишния стари, които не са му били дадени, което се вижда от броя на оставените хапчета, казаха депутати.

В гаража на дома следователите казаха, че са намерили клетка за кучета.

„Разпитаните детективи другите деца в дома и две от децата (на 7 и 10 години) им казаха, че са наградени с бонбони и храна, ако участват в „побоя“ на жертвата и поставянето на жертвата в клетката за кучета“, казаха депутати в съобщението.

Децата също казаха на разследващите, че мъжът, който се грижи за детето, ще вземе 6-годишното дете да „плува“ в банята като наказание и ще държи главата му под водата, според съобщението.

В един случай вторият баща държал главата на детето под водата, докато то изпадне в безсъзнание, и след това му направил реанимация, каза друго дете на разследващите.

Детето каза на следователите, че жената, която се грижи за него, го е заплашила да го задуши ако е казал на някого за малтретирането на 6-годишното дете, според съобщението.

Когато разследващите претърсили телефоните на гледачите, те открили текстови съобщения между двойката, описващи малтретирането на 6-годишното дете , включително снимки и видеоклипове на детето в клетката за кучета, според съобщението.

„Не можах да го измъкна и честно казано не го искам“, изпрати майка му на съпруга си.

„Защо просто не можеш да го направиш по правилния начин, докато не можеш да го прехвърлиш в (една) агенция“, отговори съпругът й.

„Мразя го“, написа тя в текстове, получени от зам. „Искам да го дам за осиновяване.“

На 31 август двойката беше обвинена по обвинения в убийство от първа степен, злоупотреба с деца с утежняващи обстоятелства чрез побой, непредумишлено убийство на дете с утежняващи обстоятелства, намеса в престъпление производство за капитал, злоупотреба с деца и причиняване на непълнолетно лице да стане престъпник, зависим или нуждаещ се.

Другите деца в дома са били отстранени и поставени под грижите на Департамента за деца и семейства във Флорида, според съобщението .

„Ние знаехме в началото на това разследване, че няма рационално обяснение за смъртта на това малко дете и че тя е причинена от майка му и втория му баща“, каза шериф Грейди Джъд в съобщението. „Сърцата ни се късат за бащата на това младо момче.“

Уинтър Хейвън е на около 50 мили източно от Тампа.

Мало дете е намерено мъртво в гореща кола пред църковна детска градина, съобщи полицията във Флорида

Мало дете е простреляно смъртоносно в дома си и свидетелите не съдействат, казват ченгетата от Флорида

7-годишно момче е простреляно и убито на бензиностанция, казват ченгетата в Джорджия. Сега татко е обвинен

12-годишно дете, което се прибира с приятели, е застреляно в спор, казват ченгетата от Тексас

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР