6-годишно дете беше жестоко нахапано от съседско куче в село

...
6-годишно дете беше жестоко нахапано от съседско куче в село
Коментари Харесай

Дете е с над 100 шева след зверско ухапване от куче

6-годишно дете беше грубо нахапано от съседско куче в село Сърнегор, Пловдивско. В момента на случая собственичката на животното е била в непосредствена непосредственост до нападнатото момченце. Детето е с над 100 шева по лицето и главата. В здравната експертиза е записано, че телесната щета е лека, само че може да се промени след финалния обзор.

Кучето влиза в двора на семейство Стоянови, до момента в който те беседват с неговата господарка. По-голямото от двете деца на Иван и Таня се приближава до него, когато става и случаят.

„ Клекна пред животното и искаше да го погали и нещо да му каже и то го заръфа за лицето два пъти. Разкрещях се, и го пусна за миг. Собственичката подвигна детето от земята и кучето продължи да го гони и да го хапе за краката ", описа бащата на детето - Иван Стоянов.Момченцето е претърпяло 3-часова интервенция и е лежало 5 дни в болница. Храни се единствено със сламка.

„ Три лъча има на челото, където е разкъсан. Цялото лице висеше, беше цъфнало, обезобразено ", показа майката Таня Стоянова.

Родителите на потърпевшото дете настояват, че това не е първият случай на ухапан човек от селото.

Детето към момента е травмирано от преживения стрес. „ Искам това куче да бъде умъртвено и притежателите му да си получат наказването ", безапелационна е майката.

Собственичката на животното - Венцислава Танева, съобщи, че няма да разяснява случая.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР