6 години и 8 месеца ще лежи зад решетките Андон

...
6 години и 8 месеца ще лежи зад решетките Андон
Коментари Харесай

6 години и 8 месеца затвор за шофьора от мелето с четири трупа край Пловдив

6 години и 8 месеца ще лежи зад решетките Андон Огнянов, който аргументи тежка злополука край Пловдив с четирима починали. Книжката му се лишава за 7 година До това наказване се стигна, откакто обвиненият изиска скъсен правосъден развой без разпит на очевидци. При това състояние първичното му наказване от 10 година бе понижено с една трета. Така дефинитивно Огнянов влиза в пандиза за 6 година 8 м. На 27 март м.г. той влезнал в насрещното със 109 км/ч и се забил във фиат с 4 пасажери. Жертвите са 2 братя от Кърджалийско, синът на единия им племенник.

" Много скърбя за това, което се случи. Не съм го желал. Още съм в огромен потрес. Цял живот няма да го не помни, не го поисквам на никого ", сподели 20-годишният Огнянов. В съда стана ясно, че младежът е с чисто минало и положителни характеристични данни, работел е в чужбина, с цел да оказва помощ за болния си татко. Книжка взел в Кипър.

Близките на жертвите не останаха удовлетворени от присъдата. На излизане майката на единия юноша, умрял в мелето, припадна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР