6,5 млрд. повече приходи за 3 г.От ГЕРБ разпространиха доклада

...
6,5 млрд. повече приходи за 3 г.От ГЕРБ разпространиха доклада
Коментари Харесай

ГЕРБ уличиха в лъжа БСП преди вота

6,5 милиарда повече доходи за 3 година

 От ГЕРБ разпространиха отчета до премиера от финансовия министър и още веднъж уличиха в неистина опозицията. От ГЕРБ разпространиха отчета до премиера от финансовия министър и още веднъж уличиха в неистина опозицията.
Ден преди идния избор на съмнение против държавното управление, импортиран от социалистите, от ГЕРБ уличиха в неистина Българска социалистическа партия за изказванията, че “системата на митниците е пробита ”. Работата на Българската акцизна централизирана осведомителна система (БАЦИС) на Агенция “Митници ”, която управлява всички акцизни артикули, е била подложена на тотална проверка още през 2016 година, излиза наяве от отчет на финасовия министър Владислав Горанов до премиера Бойко Борисов, който бе публикуван от ръководещите. А проблемите в системата са отстранени след 9 констатации, измежду които инспекция на системата от специалисти на Майкрософт, въвеждане на още по-модерен програмен продукт, ограничение на достъпа до интернет на чиновниците и други А до края на април 2018-а ще завърши въвеждането на единна централизирана система.

Припомняме, че още в петък Горанов съобщи, че вследствие на ограниченията по сигурността за 3 години са регистрирани 6,5 милиарда повече доходи в българския бюджет. От Българска социалистическа партия още веднъж повториха на конференция в централата на партията, че “данните на ДАНС и прокуратурата за БАЦИС не кореспондират с казаното от Министерство на финансите ”. “Некоректно е от страна на Българска социалистическа партия да се твърди, че няма подхванати ограничения. Напротив, всички предложени от ДАНС ограничения са изпълнени ”, дадоха отговор стремително от ГЕРБ. Заради идния избор на съмнение от Българска социалистическа партия внасят в прокуратурата и 5 сигнала за корупция против членове на ГЕРБ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР