5gmediaСоня Колтуклиева: Петко Петков, бащата на Кирил Петков, учредител на

...
5gmediaСоня Колтуклиева: Петко Петков, бащата на Кирил Петков, учредител на
Коментари Харесай

Фейсбук скочи от възмущение: Бащата на Кирил Петков с гнусни думи към Слави


5gmedia

Соня Колтуклиева: Петко Петков, бащата на Кирил Петков, основател на “Да, България ” – същият, който сякаш взел участие със сина си в спасяването на алпиниста Боян Петров и който е спрял строителството на автомагистрала “Струма ”, разяснява много грозно във Facebook – Слави Трифонов, който направи допустимо просто Киро да стане министър председател.

П.П. Отвратена съм! Как е допустимо някой да прави внушения за непосредствен летален завършек на живота на един човек?!?!?!

Петко Петков: Защо са му на слави трийсетте сребърника, в неговото положение? Помогнете логичен.

Ще си поръча да му построят пирамида, по-голяма от Хеопсовата.

Не може един вманиачен човек да затрие дребното останало.

П.П. Отвратена съм!

Калина Андролова: Това, което бащата на Кирил Петков е написал за Слави, „За какво са му на Слави трийсетте сребърника в неговото състояние“, е свръхарогантно и пошло. Явно на кого се е метнало слабоумното и егоцентрично синче. Всеки, който поддържа тази СВИНЩИНА, се разпознава с този неприличен неуспех. Христо и Корнела е добре да се замислят. Не могат да си разрешават такова оскърбление, да обслужват и да съучастват в тази дебилизация. Свестете се! Излагате се. Никой ли от Българска социалистическа партия и Демократична България не вижда за какви умствени и морални дефицити става дума при въпросния към този момент МАКАБРЕН облик – Кирил Петков!

Жанета В.Талева: Ммм даааа. Крушата не пада по надалеч от дървото. Като виждам и чувам бащата, нищо към този момент не ме изненадва в сина… Ако беше в Канада, за такива думи Слави щеше да го осъди. Знае къде да се вре в политика Кирчо, в България, където всичко може, всичко му е разрешено, всичко може да му се размине, където няма закони, а в случай че има, не се съблюдават. Да вземе народа да се вдигне, да го хване Кирето, да го понесе и отнесе чак до летището и заедно на аероплан да го качи, че доста към този момент станаха издънките му. Вън!!!

Дияна Белчева: “Не може един вманиачен човек да затрие дребното останало ”, само че затри нужното!

Дияна Кацарова: Поправете ме в случай че греша, само че за толкоз години родственици на Борисов, не са вземали обществена позиция в негова отбрана или да плюят съперници. Това държание на татко и наследник Петкови, е низост… Където и да си учил по света, първите седем години липсват ли, ставаш про100 Киро.

Ели Димова: Олелеее, тя лудостта се предавала по завещание! Гени, к’во да правиш!

Златка Александрова: Дано по скоро се изметат Кирчо и компания и не се върнат в никакъв случай повече.

Здравка Димитрова: Грозно.

Валентина Милова: И той като сина си си разрешава да се подиграват с нечие здравословно положение. Това са извънредно извратени хора.

Ивет Добромирова: Използването като подигравка на здравословното положение на някого, както и на физическия му тип оттатък това, което той самичък може да направи за него като хигиена, жанр и изцяло държание, приказва за изключителна морална и духовна мизерия. Само споделям. По принцип.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР