5G свързаността донесе със себе си модерните технологии, които завладяха

...
5G свързаността донесе със себе си модерните технологии, които завладяха
Коментари Харесай

Motorola залага на 5G света и го прави по-достъпен

5G свързаността донесе със себе си модерните технологии, които превзеха потребителите напълно. Изкуственият разсъдък, виртуалната действителност, безпроблемните връзки в действително време по целия свят и усъвършенстваните благоприятни условия за сигурност към този момент са по-достъпни от всеки път. За една софтуерна компания обаче 5G от дълго време е реалност, а основаването на нововъведения се е трансформирало в обичаи.

Открай време Моторола основава нововъведения, трансформирали се в едни от най-ключовите събития и белязали вечно развиването на софтуерния свят и човечеството. Още преди близо половин век, компанията ясно декларира себе си, провеждайки първия в света диалог по мобилен телефон с тогавашния motorola dynaTAC 8000x. 46 години по-късно софтуерният колос първи съумява да свърже свое устройство с 5G мрежата.
Moto z3 e първият смарт телефон, който съумя да постави тази технология в дланта на потребителите и да предложи мощ за свързване със света към нас
Новаторският взор на Motorola поддържа традицията си да основава умни и значими за цифровия свят решения, които да оставят трайна диря в бъдещето.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР