5G мрежата е практическа еволюция на това, което всеки един

...
5G мрежата е практическа еволюция на това, което всеки един
Коментари Харесай

Радиочестотен сигнал не заразява с вирус

„ 5G мрежата е практическа еволюция на това, което всеки един от нас към този момент има в джоба си.

Просто към този миг тези ваши устройства работят с 4G технологията. Това, което ще направи 5G, e да увеличи честотния набор и да увеличи скоростта на услугите.

Това дава опция на обществото да употребява неща от бъдещето – умни коли, здания и градове “. Това сподели в ефира на „ Плюс-минус. Коментарът след новините ” по NOVA специалистът по киберсигурност Спас Иванов.

Чрез тази технология опциите стават доста повече от тези досега. Конспиративните теории ги има от времето на 3G и 4G технологиите. Няколко изследвания от Съединени американски щати демонстрираха, че няма връзка сред клиенти на интернет и случаите на рак “, изяснява той.

„ Аз бих бил извънредно любопитен някой да ми изясни, по какъв начин радиочестотен сигнал заразява нечие тяло с вирус. При това на място, където този сигнал го няма. Но сигурно не мога да получа отговор на това “, споделя Иванов.

“10 минутен престой в солариума се равнява на 1 година телефонен диалог. Сами може да си извършите преценка за каква безсмислена нервност става дума “, добави Иванов.

А по неговите думи, в България ще забележим тази мрежа напълно скоро. В края на тази година няколко от нашите мобилни оператори ще стартират тестовото й изпитване. Не би трябвало обаче да чакаме тази мрежа да е на всички места, като да вземем за пример в планините. Това ще бъде реализирано в далечно бъдеще.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР