“5G може да има по-голямо въздействие от всяка друга технология

...
“5G може да има по-голямо въздействие от всяка друга технология
Коментари Харесай

5G: новото електричество на дигитализацията и ръста на световната икономика

“5G може да има по-голямо влияние от всяка друга технология от електричеството насам”, сподели Дерек Макманъс, основен действен шеф на Telefonica O2 по време на тазгодишната седмица на технологиите London Tech Week 2019. 5G се счита на революционна технология и главен фактор за растежа на стопанската система в света. 5G мрежите ще са основата за основаване на нови промишлености, нови услуги, нови прекарвания за потребителите им и осъществяване на всичко това, което до неотдавна смятахме за научна фантастика.

Новите технологии в никакъв случай не стопират да се развиват, а с тях и ние - техните ползватели. Всяко последващо потомство джаджи или мобилни мрежи идва с редица усъвършенствания и обещания за бъдещето. На мобилните мрежи от пето потомство, познати на всички като 5G, се разпореждат упованията за най-революционните промени с разкриването на капацитета им през идващото десетилетие.

5G дава обещание да бъде технологията, която ще промени метода, по който оперират цели промишлености, софтуерния пейзаж, по какъв начин живеем и по какъв начин се забавляваме. Основното предизвикателство през днешния ден е приемането на 5G освен от крайните консуматори, само че и от бизнеса, който ще усети най-вече позитивната смяна, която носи тази нова технология.

5G ще разреши освен да вършим нещата по-бързо, само че и по-ефективно. С ниската инертност и впечатляващи скорости, неведнъж надминаващи тези на 4G, новото потомство мрежи ще разреши да се сбъдне фантазията Интернет на нещата, което ще отключи напълно нов свят от благоприятни условия. Свързаността ще разреши на всички устройства към нас да си “говорят”, създавайки среда, в която виртуалната и изменената действителност не са екзотика.

Интернет вкъщи и на открито
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР