5934 са вече иззетите антики от хазартния бос Васил Божков,

...
5934 са вече иззетите антики от хазартния бос Васил Божков,
Коментари Харесай

Вижте още незаконни антики на Божков /ВИДЕО/

5934 са към този момент конфискуваните антики от хазартния необут Васил Божков, който има 18 допустимо най-тежки обвинявания и продължава да се укрива от българското правораздаване в Дубай. Продължават дейностите по следствието в постройката на „ НОВЕ ИНТЕРНАЛ “ ЕООД на ул. „ Московска “ №43, заяви Специализираната прокуратура.

В хода на осъществените претърсвания в следващо помещение в офиса са конфискувани още 175 предмета, притежаващи белезите на движими културни полезности. Така общият им брой доближи 5934 предмета. Божков е записал по Закона за културното завещание единствено 212 артефакта.  

" >

Действията по следствието, свързани с изземване на описаните движимости, се правят при прецизно съблюдаване на процесуалните правила, както и на одобрените интернационалните практики за пакетиране, превозване и предпазване на артефакти, с оглед оптимално опазване на достоверността им.

Прокуратурата популяризира и видео от помещението в постройката на ул. „ Московска “ № 43 в столицата, в които се организират дейностите по следствието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР