59-годишният столичанин Владимир Колев, който помете и уби на място

...
59-годишният столичанин Владимир Колев, който помете и уби на място
Коментари Харесай

Владимир, който пиян уби Евелин, се оплете в абсурдни твърдения

59-годишният столичанин Владимир Колев, който опустоши и умъртви на място 33-годишния Евелин Дуков в Приморско, употребява всички вероятни малки врати в правораздаването, с цел да се измъкне от решетките. В правосъдната зала той съобщи, че желае мярката за му неотклонение му остане “подписка ”, тъй като работел и се грижел за майка си, която е с ТЕЛК. Това съобщи " Флагман ".
``
реклама

На въпрос на арбитър Ангел Гагашев къде работи, Колев комплицирано отговори, че се занимава със строителство, само че не помни компанията, нямал и трудов контракт.

Защитникът на почерноното семейство адв. Хаджиева отсече, че 59-годишният софиянец даже не е бил открит на адреса си, с цел да получи призовка. Прокурор Румяна Славова пък означи, че майка му е настанена в приют и той не еангажиран да поставя грижи за нея.

Държавното обвиняване и юристът на почернените близки са на мнение, че Владимир би трябвало още веднъж да бъде пратен в ареста, защото може да извърши ново закононарушение, поради престъпното му минало.

Обвиняемият продължава да твърди, че не в бил в колата, когато е станал случаят. Автомобилът се палел единствено с копче, сподели Владимир, без да уточни кой в последна сметка е карал и по какъв начин моторът на транспортното средство е бил включен.

Защитникът му адв. Радостин Пенев обаче съобщи, че фактът, че няма трудов контракт и не помни името на компанията, няма връзка с делото. Адв. Пенев акцентира, че Колев имал единствено 2 нарушавания за 38 години стаж, а и сега бил с отнета шофьорска брошура. 

Той сподели още, че Колев сега се занимава основно с работата си, има възбрана да напуща страната. Адв. Пенев уточни, че упорства експертизите да бъдат направени отначало, само че от движимости лица, които не са от Бургаския район, а от София.

Преди минути Бургаският областен съд промени мярката за неотклонение на Владимир Колев от подписка в домакински арест. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР