59-годишният Колин Фърт и 50-годишната Ливия Джуджоли са се разделили

...
59-годишният Колин Фърт и 50-годишната Ливия Джуджоли са се разделили
Коментари Харесай

Колин Фърт се раздели с жена си след 22 г. брак

59-годишният Колин Фърт и 50-годишната Ливия Джуджоли са се разделили след 22 години взаимен живот. Те отглеждат двама сина.

„ Колин и Ливия се разделиха. Те поддържат другарски връзки, любовта към децата не стопира да ги сплотява. Те умоляват персоналния им живот да бъде оставен на мира. Няма да им последващи мнения “, цитират медиите представители на двамата съпрузи.

Преди две години бракът на Фърт и Джуджоли претърпя мъчно време. Тогава Ливия призна, че е имала връзка с журналиста Марко Бранкачия. През март 2018 година представител на двамата съпрузи разясни, че по време на непродължителната разлъка с мъжа й Ливия имала разказ с различен мъж.

Бранкачия насочи на Фърт доказателство за неверността на брачната половинка му. Колин отвърна със състрадание на този ход от страна на Марко, зарязан от Ливия.

„ Вие ме накарахте да пострадвам. Но аз знам, че вие също страдате ”, написа артистът на своя противник.

„ Бях доста злобен и смутен и му изпрати писмо, в което имаше моя фотография с Ливия. Исках да знае какво е станало. А в отговор получих писмо, в което видях съчувствие и схващане ”, споделя Марко Бранкачия.

Въпреки това, Колин и Ливия се обърнаха към полицията, обвинявайки журналиста в гонене.

След разгласяване на историята Фърт и Джуджоли не се разделиха. Те бяха дружно на всемирски събития и се подкрепяха взаимно. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР