59-годишната Сара С. е с мярка за неотклонение "Задържане под

...
59-годишната Сара С. е с мярка за неотклонение "Задържане под
Коментари Харесай

Закопчаха най-развратната шуменска сводничка, клиенти я издадоха

59-годишната Сара С. е с мярка за неотклонение "Задържане под стража " с определение на Шуменския областен съд, с което е почетено настояването на Районната прокуратура. Жената е с повдигнато обвиняване за редовно даване на жилището си на разнообразни лица за полови услуги.

Престъплението по член 155, алинея 5 от Наказателен кодекс е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото Сара С. към този момент е осъждана дейно за същото закононарушение, и с користна цел. Тя е изтърпяла наказване отнемане от независимост за период от 1 година и 8 месеца.

Според обвиняването, Мадам Сара, както е известна обвинената, е направила закононарушението в интервала от 9 до 18 септември тази година.

От събраните досега гласни и писмени доказателства, в това число разпити на клиенти, които са се възползвали от терена на Мадам Сара, където били обслужвани от младо момиче, може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието.

Това, както и законовата хипотеза за съществуване на действителна заплаха обвинената да извърши друго закононарушение и да се укрие, е било споделено и от състав на Шуменския областен съд, наложил й най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража.

Определението на съда предстои на обжалване пред Шуменския областен съд, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР