59-годишeн мъж е привлечен като обвиняем за блудство с малолетно

...
59-годишeн мъж е привлечен като обвиняем за блудство с малолетно
Коментари Харесай

Задържаха варненец за блудство с 9-годишно момиченце

59-годишeн мъж е притеглен като обвинен за блудничество с малолетно дете. С решение на Районния съд във Варна мъжът е с мярка за неотклонение “задържане под стража ”, осведомят от правосъдната пресслужба.
 
Според обвиняването, блудствените дейности с 9-годишно момиченце са били осъществени на 19 август по здрач в региона на местността Ментеше край кв. „ Владиславово ”. Малолетното дете, жертва на похищението, постоянно играело навън дружно с други деца от околните блокове във „ Владиславово “ край обитавана от обвинения вилна сграда и от време на време разговаряли с него. Непосредствено след действието детето споделило за случилото се с околните си.
 
Предвиденото в закона наказване за сходно тежко съзнателно закононарушение е отнемане от независимост в размер от 1 до 6 години. С оглед високата социална заплаха от действието, както и за да се предотврати опцията обвинения да се укрие или да извърши друго закононарушение, съдът счете, че по отношение на 59-годишния мъж следва да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение.   Обжалването на мярката е в 3-дневен период, като при положение на обжалване делото е планувано за разглеждане пред горната правосъдна инстанция – Варненския областен съд, за 30 август от 13.00 часа.
 За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР