59 души са задържани при вчерашната акция срещу битовата престъпност,

...
59 души са задържани при вчерашната акция срещу битовата престъпност,
Коментари Харесай

59 души са задържани при вчерашната акция срещу битовата престъпност


59 души са арестувани при вчерашната акция против битовата престъпност, която се организира на територията на село Белозем и прилежащите обитаеми места. Това заяви в „ Здравей, България " кметът на Община Раковски Павел Гуджеров. Над 420 лица са тествани, над 200 автомобила, арестувани са 59 лица. Има пет бързи производства. На водачите с нарушавания са формирани актове и фишове. Смятам, че тази акция беше навременна и потребна, разяснява той.

Спецоперацията е осъществена след брутално нахлуване на 89-годишна жена. Маскирани мъже нахлули в дома й в центъра на селото, пребили я и я обрали.

По данни на поданици на Белозем обирът е осъществен през нощта. Нападателите са откраднали бойлер, микровълнова печка и пари. В момента положението на потърпевшата е положително. „ Тя живее сама. Има двама сина. Единият живее в селото, само че в обособена къща, а другият - в Пловдив ", изясни нейна съседка.

Местните хора споделят, че досега в селото е нямало сходни обири. Някои от тях обаче обмислят да сложат камери за видеонаблюдение в къщите си. А вчерашната акция е внесла почит.

Трябва по-често да се организират такива акции, тъй като по този начин хората са по-спокойни. Взети са нужните ограничения за ограничение на такива действия, съобщи кметът на Белозем.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР