58-годишният неостаряващ чаровник Брад Пит е претрупан от ангажименти напоследък.

...
58-годишният неостаряващ чаровник Брад Пит е претрупан от ангажименти напоследък.
Коментари Харесай

Брад Пит вече търси сериозно момиче: ходи по срещи и мечтае за любов

58-годишният неостаряващ чаровник Брад Пит е натоварен от задължения в последно време. Освен че промотира новия си филм Bullet Train, надареният артист към момента води тежка правосъдна борба с някогашната си жена Анджелина Джоли. Въпреки всичко Пит съумява да откри и отдели време и на децата си. Звездата на Холивуд скоро призна, че му се е отключило заболяване, което му пречи да разпознава лица.

Но като оставим настрани тези негови задължения и здравословни проблеми, Брад се пробва да грабне максимума от живота и да загърби проблемите си. Той обича да прекарва време с децата си, те имат невероятна връзка с него. Той обича да похапва с тях, когато те са в Ел Ей, твърди списание People.

 Брад Пит

Да си напомним, че славната двойка Анджелина и Брад се разделиха и до ден сегашен се пробват да се преборят за попечителството над 6-те си деца. Най-голямото е към този момент на 20 години, а близнаците Вивиан и Нокс са 14-годишни. В момента съдът е дал права за развъждането им на Анджелина, само че все пак Пит непрекъснато се жалва пред съда и се пробва да промени тази заповед. Неговите юристи вършат всичко допустимо артистът да завоюва успеха, а до момента в който тече процесът, Пит взе участие в разнородни кино планове. Той се е спрял на своите занимания, развива алкохолния си бизнес и се старае да живее по прелестен за него метод.

Притежателят на "Оскар " взима присъединяване като продуцент в Холивуд с неговата компания Plan B, като едновременно управлява винарната Chateau Miraval, намираща се във Франция.

По паметливите знаят, че тази винарна стана владеене на двамата с Джоли и всеки имаше еднакъв дял от нея. В следствие Анджелина продаде дяла си на съветски огромен предприемач, а това ядоса Пит, който стартира да я съди за нарушение на контракта им. Той твърдеше, че са имали сделка дяловете да се продават единствено след предварителна спогодба сред тях. И макар, че той отказал да се реализира договорката, продажбата била факт и актрисата трансферирала дяла си на руснака.

 Брад Пит

Източник на списание People издаде, че Пит се чувствал доста по-добре след развода и че сега артистът се е отдал на срещи с дами, без да има сериозна връзка.
А различен източник - Hollywood Life твърди, че звездата от "Гепи " е отправил необикновена молба към познати и другари да го срещнат с някоя по-специална жена за дълготрайна връзка.
Тай като артистът не върви по питейни заведения и не влиза в уеб сайтове за запознанства, приятелите са единственият метод да бъде сватосан.
Засега от това не произлиза сериозна връзка, само че явно той още веднъж желае да има такава.
Пит се пази доста от папараците и не желае да го снимат, до момента в който се среща с разнообразни дами, които се пробват да завладяват сърцето му. И това е разбираемо. Но дали ще успее да се скрие - следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР