58-годишният британец Ръс Келет твърди, че извънземните са го отвличали

...
58-годишният британец Ръс Келет твърди, че извънземните са го отвличали
Коментари Харесай

Британец твърди, че е участвал във война между извънземни раси

58-годишният британец Ръс Келет твърди, че извънземните са го отвличали над 60 пъти и са го принуждавали да се бие в извънземни войни.Ръс декларира, че в съвсем половината от живота си е взел участие постоянно във въоръжени спорове сред разнообразни извънземни раси.Уверява, че има доказателство за действителността на извънземните – фрагменти, само че които не са показани на медиите.Той споделя: “Една късна вечер, откакто бях допил чая си, взех решение да извадя кофите за отпадък. Изведнъж забелязах гигантска алена светлинна топка в небето, последвана от два изтребителя.
Топката изчезна в облак и към този момент не я виждах, а изтребителите отлетяха на някъде. Реших да проучвам региона, взех фотоапарата си и се върнах като не откъсвах очи от небето, до момента в който вървях към брега. Тогава още веднъж забелязах изтребителите и разбрах, че се насочват към нещо, което приличаше на шест летящи светлини в небето. Не можех да допускам на това, което виждах. ”Келет споделя, че е гледал 20 минути тези светлини и ги е снимал. Според него става дума за извънземен галактически транспортен съд, изхвърчал от секретна база под Северно море.Четете още: Военен споделя за присъединяване си в Инцидента във ВаржиняРъс споделя:„ Наистина мисля, че извънземните имат редица секрети бази разпръснати из нашия свят в най-дълбоките места на океаните, тъй че ние, хората, да не можем да ги открием. “

 1 - Британец твърди, че е взел участие във война сред извънземни раси
След невероятната панорама Ръс се завръща вкъщи, където фамилията му към този момент се тормози заради дългото му неявяване.Той споделя: “Мислех, че ме е нямало единствено час, само че майка ми сподели, че е минало доста повече време. Поглеждайки обратно разбирам, че е допустимо да съм бил похитен онази вечер, тъй като бях толкоз покрай протичащото се.Не си припомням за съответния случай и имам възприятието, че съм се забавил малко, само че евентуално в никакъв случай няма да схвана. Може би се е случило нещо неизмеримо, а може би не. Но няма да си разреша да бъда отклонен от задачата си да разгадавам извънземния живот! ”

 2 - Британец твърди, че е взел участие във война сред извънземни раси
По-рано, говорейки пред медиите, Ръс споделя: “Бил съм отвличан минимум 60 пъти. Първият път беше, когато бях на 16 години и се прибирах с мотоциклета си. Минах през тунел, който в никакъв случай преди не бях виждал и идващото нещо, което си припомням е, че съм в нещо, което приличаше на чакалня на ортодонт, с над 4,5-метрови извънземни, които доста приличаха на Дракула, само че без острите зъби, и ме бяха заобиколили. ”Келет споделя още, че след първото похищение той е взел участие в борби с няколко извънземни раси на Земята и в Космоса, обяснявайки, че четири часа на Земята се равняват на четири години в галактически транспортен съд.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР