58-годишната Шарън Бел твърдяла, че Харпър е нейно дете, а

...
58-годишната Шарън Бел твърдяла, че Харпър е нейно дете, а
Коментари Харесай

Психично болна опитала да открадне дъщерята на Дейвид Бекъм от училище

58-годишната Шарън Бел твърдяла, че Харпър е нейно дете, а Виктория й дължи пари
Преследвачка, влюбена във футболиста Дейвид Бекъм, се е пробвала да вземе 11-годишната му щерка Харпър от учебното заведение й с претекста, че тя е нейно дете. Това се разбра откакто британски съд наложи доживотна ограничаваща заповед на 58-годишната Шарън Бел и по този начин й забрани всевъзможен контакт със семейство Бекъм.

Бел преследвала Бекъм още от предходната година, като даже сред месеците юли и ноември се е пробвала да стигне до дома им в Лондон и Оксфордшър. Ситуацията ескалирала, когато на 19 ноември предходната година 58-годишната жена отишла до учебното заведение на Харпър. В раница тя носела няколко книги и плюшено мече. Запитана от личния състав на учебното заведение коя е, Бел дала отговор, че е същинската майка на дъщерята на Бекъм и е пристигнала да си я прибере. Когато й била поискана персонална карта, тя показала пропуск за кино.
 
Случката незабавно е била докладвана на фамилията. Същия ден Виктория е взела Харпър от учебно заведение с защита. В показанията си служителите на реда, които са задържали Бел, показват, че тя е изглеждала дезориентирана.

" Видях дамата на излизане от учебното заведение, когато отидох да взема Харпър. Никога преди този момент не я бях виждала и не я разпознах ", описа Виктория пред съда, представена от Independent. Тя изясни и, че случаят доста я е разстроил и уплашил.

Пред съда Дейвид пък акцентира, че точно тази преживелица го е предиздвикала да се усеща доста сърдит и " беззащитен ".

58-годишната жена е изпращала и писма със закани на Дейвид Бекъм, излиза наяве от показанията му.

" Обичам те, откогато бяхме деца ", написала Бел до Бекъм, макар че е с съвсем 10 година по-голяма от него.

" Взех ти адреса от един частен детектив, уповавам се не възразяваш. Имам усеща към теб, Дейвид. Виктория ми дължи пари. От години краде от банковата ми сметка ", написа тя.

" Много ще се веселя да прекараме Коледа дружно. Ще се веселя и да видя щерка си. Надявам се, че тя е добре ", споделя Бел в друго от писмата. Тя даже изпратила книги за 11-годишната Харпър на адреса на фамилията в Лондон.

Съдът упрекна 58-годишната жена в гонене, само че против нея не бе стартирано наказателно произвеждане, тъй като се оказа, че тя страда от психологично разстройство. Затова и окръжният арбитър Майкъл Сноу й наложи безсрочна заповед за отбрана от гонене, която не разрешава на Бел да контактува със съпрузите Бекъм или четирите им деца до края на живота им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР