58-годишна учителка от Симеоновград е била заснета във вихъра на

...
58-годишна учителка от Симеоновград е била заснета във вихъра на
Коментари Харесай

Учителка се развихри в горещ танц, на следващия ден напусна

58-годишна учителка от Симеоновград е била снимана във вихъра на провокационен танц в ресторант край Харманли. В същото заведение е имало абитуриентски бал. Учителката е била в ресторанта в качеството си на частно лице.
 
Видеото, на което се вижда по какъв начин преподавателката танцува, било снимано на 24 май и незабавно публикувано в обществените мрежи. Още на идващия ден учителката подала оставката си и изразила откровено страдание за случилото се.
 
Директорът на учебното заведение Тодорина Иванова сподели пред, че въпросната преподавателка не е била поканена на абитуриентския бал. Била е в ресторанта в качеството си на частно лице и на свободна консумация , както и мъжът, с който танцува.
 
Учителката е била назначена при започване на образователната година на мястото на друга, която е в отпуск по майчинство. Тя не е създавала проблеми измежду сътрудниците в учебното заведение. Тодорина Иванова, в качеството си на шеф, е проверявала работата й. " Абсолютно естествен беше урокът, на който присъствах. Тя си организира образователния развой по този начин, както би трябвало ", уточни Иванова.  
 
При директорката не са получени тъжби и недоволства от родители .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР