58-годишен криминално проявен мъж от Бургас е арестуван от Специализирани

...
58-годишен криминално проявен мъж от Бургас е арестуван от Специализирани
Коментари Харесай

Мъж вади пистолет в болница, изнервил се от чакане

58-годишен престъпно проявен мъж от Бургас е задържан от Специализирани полицейски сили, откакто към 17 ч. през вчерашния ден размахал револвер в коридорите на МБАЛ „ Бургас ” и избягал. Служители на Четвърто районно управление (на МВР) се отзовали на сигнал от жител, само че до момента в който дойдат буйстващият мъж към този момент бил липсващ, написа Флагман. 

Свидетели разказали пред униформените, че минути по-рано се държал нападателно, отправял закани и закани към един от лекарите в болничното заведение и повдигайки тениската си, посочил демонстративно, че има револвер. Впоследствие мъжът се насочил към един от коридорите в лечебното заведение, където траял с противоправното си държание, а по-късно излязъл отвън постройката на болничното заведение.

Бързо е открита и самоличността на нападателния бургазлия. Около 18:15 ч., със съдействието на чиновници от Пето районно управление (на МВР) и бранш „ Специализирани полицейски сили ” при ОДМВР-Бургас 58-годишният мъж е арестуван в региона на УМБАЛ-Бургас.

Бургазлията декларирал, че отправил заканите и закани към лекаря в МБАЛ „ Бургасмед “, защото чакал дълъг интервал от време да бъде прегледан и да получи здравна помощ. След екшъна в коридорите на болничното заведение в жк „ Меден рудник ”, бургазлията укрил газовия револвер в шубраци край подлеза сред ж.к. „ Славейков “ и ж.к. „ Зорница “ на бул. „ Стефан Стамболов “.

Оръжието е открито и конфискувано. Бургазлията е арестуван за период от 24 часа, по случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР