57-годишен мъж от смолянското село Стража издъхнал на място, след

...
57-годишен мъж от смолянското село Стража издъхнал на място, след
Коментари Харесай

Мъж почина след падане по стълби в ресторант на Пампорово


57-годишен мъж от смолянското село Стража умрял на място, откакто паднал по вътрешни стълби на ресторант в Пампорово. Инцидентът е станал тази нощ към 01.20 часа, когато е подаден сигнал на 112, оповестяват от пресцентъра на полицията в Смолян.
Малко преди да се строполи, мъжът бил в компания на още няколко индивида, като се черпили. След като завършили с раздумката, 57-годишният мъж тръгнал да се прибира, като малко по-късно се чул тропотът от рухването му. Веднага по-късно 27-годишната шефка на комерсиалния обект е подала сигнала.
По предварителна информация, става въпрос за трагичен случай, като аутопсията ще даде прецизен отговор за повода за настъпилата гибел. Според свидетелски показания индивидът не е бил пийнал. Възможно е и да му е прилошало.
Според известието на полицията, мъжът е бил посетител в комерсиалния обект. Според разкази на хора от Стража 57-годишният мъж дълги години работил като готвач в курорта Пампорово, фамилен е с двама сина, като през вчерашния ден преди нещастния случай в болница по неотложност е била призната жена му.
При осъществения оглед първични данни за насилствена гибел не са открити. Тялото е превозено в МБАЛ-Смолян за аутопсия. По случая е формирано досъдебно произвеждане, се споделя още в известието на полицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР