56-годишният Брад Пит и 45-годишната Анджелина Джоли не са общували

...
56-годишният Брад Пит и 45-годишната Анджелина Джоли не са общували
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли спряха семейната терапия, не помогнала - slava.bg

56-годишният Брад Пит и 45-годишната Анджелина Джоли не са общували дълго време след раздялата през 2016 година. Двойката съумя да усъвършенства връзките единствено откакто се свърза със фамилен психолог. Актьорите ходели на сеанси в продължение на няколко години, само че в този момент се появи информация, че те са избрали да не се свързват повече със експерти.

Us Weekly оповестява, че връзките сред някогашните съпрузи са се влошили на фона на правосъдни производства за настойничество над шест деца: 19-годишния Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

„ Напрежението в връзките сред Брад и Анджелина се е нараснало, тъй че фамилната терапия към този момент не се прави “, споделя вътрешният човек.
Бившите съпрузи не могат независимо да се договорят за времето, което ще прекарат със своите наследници.

Пит упорства те да споделят 50/50 настойничество над децата, само че Джоли не е съгласна и упорства синовете и дъщерите да бъдат с нея през множеството време.
Тя възнамерява да се реалокира в Лондон и да настани децата си в локални просветителни институции, тъй че да получат положително обучение.

Не е ясно дали обстановката сред двамата не се е влошила откакто стана ясно, че артистът към този момент е намерил нова другарка – Никол Потуралски.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР