Мъж се опита да убие пенсионер месеци след освобождаване с разрешение от доживотна присъда в затвора

...
56-годишният беше осъден на доживотен затвор през 1991 г. за
Коментари Харесай

56-годишният беше осъден на доживотен затвор през 1991 г. за престъпления срещу няколко жени, които имаха "поразителни прилики" с опита за убийство на пенсионер близо до река Севърн в .

Робъртс е бил освободен с разрешение през декември 2022 г., беше съобщено на съдебно заседание на магистратите - проведено ден след нападението.

Прокурорът Кейт Хатън каза и Робъртс, и ножът бяха покрити с кръв, тъй като той беше видян да се „навежда над жената“, докато „изглежда все още я напада“. Taser и хвърли ножа на земята", каза г-жа Хатън.

Прочетете повече:
Престъпниците ще бъдат принудени да присъстват на изслушванията за произнасяне на присъди или ще бъдат изправени пред по-дълъг затвор
Малко дете, наранено от ротвайлер след като влезе в полето, където играеха животни

Жената получи множество наранявания с нож и беше оставена в критично състояние в болница.

Малко дете, наранено от ротвайлер, след като влезе в полето, където животните си играеха в Уорчестършър, разследването каза

Г-жа Хатън каза, че Робъртс е заплашил жертвата си с изнасилване и смърт.

56-годишният -стар също призна, че е носел нож.

След нападението на предишното изслушване беше казано, че в дома на Робъртс е открит запис в дневник заедно с неуточнен „материал за Джак Изкормвача“ с бележки в него, докато порнографията е била се предава по телевизията.

Робъртс беше задържан за произнасяне на присъдата на 2 октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР