56-годишният актьор участва в новия филм – който проследява историята

...
56-годишният актьор участва в новия филм – който проследява историята
Коментари Харесай

Нов трилър с Ръсел Кроу тръгва по екраните през юли

56-годишният артист взе участие в новия филм – който наблюдава историята на жена, която става жертва на невиждано принуждение поради гняв на пътя откакто натиска клаксона против „ неверния човек ”. Продуцент на лентата със заглавие ‘Unhinged’ е Solstice Studios.

Марк Гил, президент и изпълнителен шеф на Solstice Studios, споделя в изказване: „ Ние взехме това решение /за времето на премиерата/, след обширни съвещания с Националната асоциация на киносалоните и водещите вериги ”.

Филмът е режисиран от Дерик Борте, а създател на сюжета е Карл Елсуърт.

Междувременно Ръсел разкри, че преди години е бил подложен на напън да се откаже от музикалните си желания, откакто станал прочут като артист.

Звездата от „ Гладиатор “ стана известен на огромния екран в края на 90-те години с функции в „ Поверително от L.A. “, „ Гладиатор ” и „ Красив разум ”. Първата обич на Кроу беше музиката и той е свирил в групи през 80-те. И до през днешния ден артистът свири с групата си Indoor Garden Party и изрично отхвърля концепцията, че би трябвало да избира сред двете си пристрастености.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР