56-годишната актриса Салма Хайек избра червена сатенена рокля с красиво

...
56-годишната актриса Салма Хайек избра червена сатенена рокля с красиво
Коментари Харесай

Ослепителната Салма Хайек грее в рокля Vivienne Westwood на събитието Мъж на годината 2022

56-годишната актриса Салма Хайек избра алена сатенена рокля с красиво деколте. Тя раздруса столицата на Англия, като се появи с рокля без презрамки на Vivienne Westwood. Актрисата взе участие на събитието " Мъж на годината 2022 " на списание GQ, което се състоя в хотел Mandarin Oriental на 16 ноември.

Към своята съвършена сатенена рокля с красиво деколте, Хайек се беше окичила със скъпоценни обеци с розови скъпоценни камъни с формата на цветя.
Да напомним, че актрисата напълно скоро ще се появи още веднъж на аления килим през идващите седмици, защото се приготвя за завръщането си в киното при започване на 2023 година във кино лентата „ Професия: Стриптийзьор 3 “ на Стивън Содърбърг, който включва още присъединяване на Чанинг Тейтъм.
                             

Нека си напомним, неотдавна Салма беше посетител в предаването „ Red Table Talk “ с водеща Джейда Пинкет Смит (49) и приказва за менопаузата, само че и за уголемяването на гърдите, и по този мотив тя сподели:

„ Много хора считат, че съм нараснала гърдите си и не ги упреквам, тъй като преди бяха по-малки. И останалата част от тялото ми също беше по-малка “, показа Салма за някои позитивни страни на менопаузата.

„ Някои дами отслабват, само че има дами, които качват няколко кг и гърдите им порастват. На кърмещите дами също порастват гърди. Просто аз съм една от тези дами и във всички тези обстановки гърдите ми растяха ”, добави Салма. 

                             

Салма Хайек е родена в град Коацакоалкос, щат Веракрус, Мексико. Тя е щерка на оперната певица от испански генезис Дание Хименес Медина и Сами Хайек Домингес, шеф на нефтена компания, от ливански генезис, който един път е кандидатствал за кмет на Коацакоалкос. Нейното име, Салма (производно от мъжкото име Салим), идва от думата „ салима “, което значи „ мир, сигурност, здраве “. Тя е възпитана в богато благочестиво семейство и на 12-годишна възраст е изпратена да учи в католическо училище-интернат за девойки в Луизиана. Докато Салма е била там, лекарите ѝ слагат диагноза дислексия.
Започва кариерата си в Мексико през 1988 година в телевизионната новела Нова зора, за което присъединяване получава премия в категория Най-добър актьорски дебют на Награди TVyNovelas Мексико, дружно с Даниела Кастро. През 1989 година тя играе първата си основна роля в теленовелата Тереса, за която печели премия в категория Най-добро женско изобретение на същите награди. След това взе участие във кино лентата El callejón de los milagros, за който получава номинация на мексиканските награди Ариел. През 1991 година Хайек се реалокира в Холивуд и печели известност в англоезичните филми Десперадо (1995), Догма (1999) и Този див, див запад (1999).

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР