56-годишна жена от Джорджия е арестувана по обвинения в престъпно

...
56-годишна жена от Джорджия е арестувана по обвинения в престъпно
Коментари Харесай

Жена от Джорджия е обвинена в престъпно убийство десетилетия след като 5-годишна дъщеря е открита в контейнер, затворен в бетон

56-годишна жена от Джорджия е задържана по обвинявания в незаконно ликвидиране съвсем 35 години след 5-годишното си дете щерка е открита мъртва, оповестиха публични лица в понеделник.

Момичето е известно като Бейби Джейн Доу, откогато останките й са открити на нелегално бунище покрай Милууд, Джорджия, в окръг Уеър на 21 декември 1988 година, отговарящ специфичният сътрудник на Бюрото за следствие на Джорджия Джейсън Seacrist сподели по време на конференция. Тялото й е открито увито в одеяло в чанта, която е била сложена в ефирен долап, обгърнат в бетон.

Детето беше разпознато по-рано тази година като Кениата Одом, оповестиха от бюрото в понеделник. Майка й, Евелин Одом, и 61-годишният Юлистър Сандърс, който беше живо гадже на Евелин Одом по време на гибелта на детето, са задържани в четвъртък без произшествия, споделиха чиновници.

„ Бейби Джейн Доу към този момент не е безименна, към този момент не е незнайна, бебето, което беше изхвърлено в купчина отпадък, е разпознато и ние работим, с цел да въздадем правдивост на нея “, сподели Сийкрист.

През 1988 година правосъдният доктор заключава, че методът на гибелта на момичето е ликвидиране, само че повода за гибелта по този начин и не е открита, съгласно Бюрото за следствие на Джорджия. Разследващите в началото не са съумели да разпознават момичето, когато са открити останките му, споделиха чиновници. Тя не съответства с нито един от локалните отчети за изчезнали деца и следователите последваха стотици следи и препоръки без триумф.

Една диря, откритието на вестник Albany Herald в депото на окръг Уеър, сочеше към Олбани, Джорджия - близо 100 благи от мястото, където беше открито тялото на бебето Джейн Доу.

През 2019 година сътрудниците разгледаха секвенирането на генома, с цел да разпознават момичето, споделиха управляващите. Те откриха, че несъмнено родословие от региона на Олбани евентуално е обвързвано с момичето.

„ Съдебната технология се е трансформирала “, сподели Сийкрист. „ Това промени пейзажа на следствието. През 1988 година даже не знам, че ДНК е било в мозъка на някого. “

Дори с тестването на генома, следователите към момента не съумяха да разпознават позитивно Кениата Одом, до момента в който те получиха помощ от осведомител, който се свърза с полицията след вести, излъчени през 2022 година на годишнината от гибелта на момичето.

„ Тя знаеше, че е имало дете, което е изчезнало и че майка й сподели, че детето е изчезнало отишла да живее с татко си ", сподели Сийкрист за информатора. „ Този ​​човек в никакъв случай не е вярвал в тази история. “

Ивлин Одом и Сандърс бяха упрекнати в незаконно ликвидиране, свирепост първа степен към деца, побой с утежняващи условия, укриване на гибел и скрит план за укриване на гибелта на друго лице.

Сандърс и Евелин Одом са се срещали по време на гибелта на момичето. Официалните лица не споделиха какви са връзките им сега.

„ Ние имаме вяра, че има доказателства отвън рационално подозрение, които ще доведат до намиране на правдивост за Kenyatta “, сподели окръжният прокурор на Дъхърти Грег Едуардс.

Длъжностни лица не споделиха вероятен претекст в тази ситуация.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР