56-годишна жена беше осъдена от Районен съд - Варна за

...
56-годишна жена беше осъдена от Районен съд - Варна за
Коментари Харесай

Жена предлага разврат с еротични масажи в центъра на Варна, получи си го

56-годишна жена беше наказана от Районен съд - Варна за трафик на хора и потребление на потърпевши от трафик дами за развратни дейности. На 56-годишната Н. Г., по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение с признание на виновността по двете повдигнати й обвинявания, беше наложено общо наказване от 1 година отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. Подсъдимата, като едноличен търговец от дълги години стопанисвала масажно студио, ситуирано в апартамент с две стаи и кухня в централната част на Варна. 
За набирането на масажистки и за предлаганите услуги подсъдимата пускала от време на време разгласи във вестник, като сочела за връзка два телефонни номера, употребени от нея - мобилен и стационарен. Подсъдимата уговаряла с клиентите времетраенето и желания метод на сексуален масаж, като посредством обещаване на облаги стимулирала масажистките да правят в нищожно облекло развратни блудствени дейности при обслужване на клиентите. При посещаване на нов клиент в салона, подсъдимата събирала в едно от пространствата на жилището всички наети дами, с цел да може той персонално да си избере масажистка. 56-годишната собственичка на студиото сключвала с масажистките цивилен контракт като генерирала приходи за себе си в размер на 70% от всичко заработено по този метод от дамите. 
Така, през интервала от месец юли 2015 година до 4 август 2016 година, 56-годишната Н. Г. набрала и употребила, в условия на продължавано закононарушение, три обособени дами за развратни блудствени дейности, изразяващи се в еротични разтривки на клиенти в профилирано студио във Варна. Подсъдимата е осъществила набирането на всяка от дамите, на възраст сред 34- и 49- годишни, без значение от единодушието им, посредством обещаване на облаги - възнаграждение на 30% от цената на всеки осъществен сексуален масаж. И трите пострадали, употребявани за развратни дейности в незаконната активност на подсъдимата, са все лица, потърпевши от трафик на хора. Деянията са наказуеми по член 159а, ал.2 и чл.159в от Наказателния кодекс. 56-годишната Н. Г. е с чисто правосъдно минало досега. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР