56-годишна британка, започнала да отмъщава на бившия си мъж, след

...
56-годишна британка, започнала да отмъщава на бившия си мъж, след
Коментари Харесай

Англичанка отмъсти жестоко на мъжа си, който ѝ изневерил с 200 проститутки, но съд я попари с тежко наказание

56-годишна британка, почнала да отмъщава на някогашния си мъж, откакто разбрала за многочислените му изневери, оповестява Daily Mail.

Дебора Адамс от гр. Уитстейбъл, графство Кент, заподозряла мъжа си, че ѝ кръшка, когато почнали да идват сметки от прилежащия хотел. После разкрила в компютъра му секретна директория и открила, че брачният партньор ѝ Джофри Милкристън, през 11-те години на взаимния им живот е съумял да ѝ изневери с 200 проститутки.

Независимо от почналото бракоразводно дело, дамата почнала безусловно да тероридира мъща си. За 2 месеца тя му изпратили към 1500 SMS-а с непристойно наличие, като в един от тях го питала за какво е разрешил на продажница да употребява нейните секс играчки.

Кулминация на издевателството станало нахлуване с кучешки фекалии, с които фурията обстреляла мъжа си, след което той потърсил правосъдна протекция. Съдът забранил на Дебора да се доближава до своята жертва и я задължил на 150 часа публично потребен труд и санкция в размер на 850 паунда. Коментирайки присъдата, тя декларирала, че в случай че е желала да аргументи същинска болежка на мъжа си " щях да му отрежа гениталиите и да ги нося като обеци ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР