56 години след появата на харизматичния Агент 007 и в

...
56 години след появата на харизматичния Агент 007 и в
Коментари Харесай

Саундтракът от поредицата за Агент 007 ще звучи в летния театър в Бургас

56 години след появяването на харизматичния Агент 007 и в разгара на фотосите на 26-тия филм за Джеймс Бонд, Софийската филхармония под диригентската палка на маестро Найден Тодоров ще напомни някои от най-хубавите музикални моменти на класическата поредност в Летния спектакъл в Бургас на 8-ми юли от 20.00 часа.
Концерт с музика от филмите за Джеймс Бонд до момента в България не е юридически, тъй че единствено по себе си това е неповторимо музикално събитие. От титулните песни в общо 25-те кино лентата за Агент 007 сa определени 12, на които сa направeни симфонични аранжименти, разнообразни от оригиналите, което ги сплотява в един обемен и величествен симфоничен концертен тон. Заедно с песните в програмата на концерта ще звучат и две симфонични сюити с тематики от филмите зз него, в това число и истинската тематика за Бонд, написана от композитора Монти Норман за " Доктор Но " (първият филм от поредицата) и още тогава получила международна известност.
В концерта ще вземат участие звездите от поп сцената Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева, Криста, Боби Косатката и Живко Станев, с диригент Найден Тодоров.
Билетите към този момент са в продажба в eventim.bg и grabo.bg, а от 4 юни и на Лятна каса " Часовника ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР