55 млн. лева за увеличение на заплати са предвидени в

...
55 млн. лева за увеличение на заплати са предвидени в
Коментари Харесай

Министър Радев обяви официално колко десетки милиона лева ще има за увеличение на заплатите на полицаите и пожарникарите

55 млн. лв. за нарастване на заплати са планувани в бюджета. Това сподели пред публицисти в Народното събрание вътрешният министър Валентин Радев, в отговор на въпрос какъв брой са плануваните средства за нарастване на заплатите на служителите на реда в бюджета за 2018 година .

„ Увеличението ще бъде в идващия бюджет, от началото на годината “, изясни той. „ Увеличението ще бъде друго и диференцирано. Най-вече за тези, които са с полицейските пълномощия, по този начин сме се разбрали в това число и със синдикатите на срещите, които имаме “, уточни Валентин Радев и посочи, че нарастването се отнася и за пожарникарите.

„ Това е заслужено. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, с цел да назначим там, където има недокомплект на чиновници с полицейски пълномощия. Естествено, че там ще насочим и най-голямо нарастване на заплатите “, сподели още вътрешният министър, представен от " Фокус ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР