55-годишният Йордан Стоилов от град Благоевград е щастливецът, който спечели

...
55-годишният Йордан Стоилов от град Благоевград е щастливецът, който спечели
Коментари Харесай

Стругар спечели 2 милиона лева от Националната лотария

55-годишният Йордан Стоилов от град Благоевград е щастливецът, който завоюва джакпота в размер на 2 милиона лв., включващ къща, спортна кола и 10-дневна отмора за двама в Дубай от играта „ Лото 6 от 47 “. Така той стана деветият милионер на България от Национална лотария за тази година. Чекът за забележителната облага му беше връчен от водещите Захари Бахаров и Рая Пакова.

Йордан съумя да познае шестте печеливши цифри в играта: 2, 3, 7, 11, 28 и 33 в тегленето на 14 октомври.

Късметлията работи като шлосер. Всеки ден играе с щастливата композиция, която в събота вечер му се отплати повече от обилно с фантастичния
джакпот. Тя е формирана от рождените дати на фамилията му – неговата, на двете му дъщери и на брачната половинка му. Другите две цифри са случайни, само че непрекъснати.

„ Всяка заран на път за работа попълням едни и същи цифри и очаквам “, сподели разгорещено късметлията. „ Лото 6 от 47 “ е обичаната му игра. Всеки ден той не пропуща и тегленето по NOVA. Йордан показа, че е претърпял огромна страст в съдбоносната вечер, когато са изтеглени неговите цифри.

„ Много добре се усещам. Очаквах, че ще печеля “, сподели най-новият милионер и добави, че постоянно е вярвал в шанса си. С част от
джакпота Йордан ще погаси заема си и ще купи жилища на децата си.

Късметлията сграбчи фантастичните 2 000 000 лв. с фиш за 2 лв., който е попълнил в пункт на Национална
лотария.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР