55-годишният Рони Колман е човекът, който популяризира културизма и го

...
55-годишният Рони Колман е човекът, който популяризира културизма и го
Коментари Харесай

Стероидите и тежестите съсипаха най-силния човек на света

55-годишният Рони Колман е индивидът, който разпространява културизма и го издигна на върха. Той е печелил осем пъти в елитния конкурс „ Мистър Олимпия “, който сплотява най-хубавите културисти в света и надали има списание за извършения, на корицата на който да не е бил.



Може да ви се стори неприятно, когато няколко мъже от по 120 кг, намазани с масло, излязат на сцената и демонстрират мускули, само че това е спорт.

Пътят към върха и славата изисква доста ограничения, както във връзка с културизма, по този начин и потреблението на някои неразрешени химикали. Човешкото тяло има граници и от време на време не може да издържи всички тези старания, а именитият бодибилдър Коулман го е усетил на личен тил.

Коулман разкри в профила си в Instagram, че се бори с коленете и гърба от години и е направил две интервенции на стойност два милиона евро, само че всичко е станало толкоз комплицирано, че културистът към този момент не може да стои прав.

„ Мисля, че интервенциите не минаха както би трябвало и всичко докара до това, че към този момент не мога да заставам на краката си. Трябва да осъзнаете, че за мен не е елементарно, че всяка интервенция е доста сложна и че една коства към 500 000 $. "Похарчих единствено към два милиона $ за последните три интервенции, само че към момента не устоявам, само че няма да се отхвърлям и ще продължа да се боря с вашата поддръжка ", написа Колман в обществените медии.

Много хора го упрекват в всеобща приложимост на стероиди, макар че в началото той твърдеше, че не ги употребява. Експертите по културизъм считат, че той е основателят на ново придвижване, в което е значимо да има колкото е допустимо по-малко мазнини.



Все отново Колман ще си остане легенда, която популяризира този спорт и го подвигна на върха, само че този триумф в този момент хвърли самия него в инвалидна количка и ходенето се трансформира в разкош за него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР