55-годишна жена от София вдигна на крак полицията и жандармерията

...
55-годишна жена от София вдигна на крак полицията и жандармерията
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия издирват изчезнала жена в курорт, а тя се прибрала в София

55-годишна жена от София подвигна на крайник полицията и жандармерията в Пещера, откакто приятелите й оповестяват, че е тръгнала да се разхожда в курорта Св. Константин над града и е изчезнала. Случката се е разиграла в първия ден на новата година, заяви за "24 часа " представителят на полицията Мирослав Стоянов.
Около 10 ч. на 1 януари софиянката излязла от вилата на приятеля си в курорта Св. Константин, където посрещали 2018 година в огромна компания, като декларирала че отива да се поразходи. Документите и мобилния си телефон оставила във вилата.
След като не се прибрала в продължение на няколко часа, приятелите й се разтревожили и тръгнали да я търсят, само че безрезултатно. Около 18 часа подали сигнал в полицията за изчезнала жена. Незабавно били образувани екипи от служители на реда и жандармеристи, представители на локалната ловна дружинка и доброволци, които макар падналия мрак тръгнали да търсят изчезналата в планинските масиви на курорта. Едва към 22 часа бил получен сигнал, че търсената в действителност се е прибрала в дома си в София и търсенето било прекъснато. Все още не е ясно по какъв начин столичанката се е придвижила до София и за какво, откакто тръгнала да се разхожда, изненадващо се е прибрала в дома си, без да предизвести който и да било.
От полицията не крият възмущението си от безотговорността на дамата, като се има поради, че за издирването й е била проведена огромна акция и е бил употребен огромен човешки запас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР