55-годишна жена е починала през октомври, след като се е

...
55-годишна жена е починала през октомври, след като се е
Коментари Харесай

Ужас от морските дълбини! Жена си хапна миди и месоядна бактерия я изяде до смърт

55-годишна жена е умряла през октомври, откакто се е заразила с месоядна бактерия по време на отмора с другари и родственици в американския щат Луизиана. Банет ЛеБланк се разболяла, откакто отишла да лови раци, а по-късно си хапнала сурови миди, които тя купила дружно с другари от пазар в Уестуиго.  Most vibriosis outbreaks happen in the warmer months, between May and October

Приятелката ѝ Карън Боауърс сподели пред KLFY, че ЛеБланк се разболяла, откакто двете яли от суровите миди.



Първо, споделя Карън, като че ли дамата е получила алергична реакция. Но през идващите 48 часа положението на ЛеБланк се влошило и тя била откарана в болница. Лекарите диагностицирали, че Карън страда от вибриоза. „ Става дума за месоядна бактерия. Появиха й се ужасни рани по краката поради бактерията “, споделя приятелката на ЛеБланк Вики Бергкист.

 Her condition worsened in the first 48 hours and she was hospitalized. Above, pictures of her legs after contracting the virus

Симптомите на заболяването включват диария, тресчица, гадене и тресчица. Често сериозните случаи, като този на ЛеБалнк, водят до гибел.

 Her partner, Vicki Bergquist, is now working to spread awareness of vibriosis, the bacteria that LeBlanc contracted

ЛеБланк се борила с бактерията цели 21 дни, само че в последна сметка е изгубила тежката битка за живота си. Тя е умряла на 15 октомври.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР