55-годишен мъж е застрелян в лек автомобил Mercedes в курорта

...
55-годишен мъж е застрелян в лек автомобил Mercedes в курорта
Коментари Харесай

Застреляха хазартен бос в Слънчев бряг! Причината - ревност

55-годишен мъж е убит в лек автомобил Mercedes в курорта Слънчев бряг. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс "Сън вилидж ". В колата е имало млада жена на 23 години, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. Районът е блокиран от полицията.
Стрелбата е открита вътре в колата. Инцидентът е станал малко след двадесет и един часа. Застреляният в Слънчев бряг е измежду известните фигури в хазартния бизнес - Коцето от Нова Загора. Всъщност предприемачът има игрални зали в Слънчев бряг от зората на демокрацията, само че е прочут в сектора като Коцето от Нова Загора, откъдето е родом.
Той е бил притежателят на първата игрална зала с покер автомати в снек бар Централ в Слънчев бряг от 1991 година Към момента има четири зали за хазарт - в Несебър, Слънчев бряг и две в Нова Загора.
Коцето е прочут още и като Коста Миджурин, на 55 години. Разведен е със брачната половинка си, има 21-годишна щерка. В Нова Загора има и хотел. Има и транспортна компания.
Не след дълго е арестуван е килърът на хазартния необут Коста Николов в Слънчев бряг. Криминалистите от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас завършиха работата по разкриването на показния разстрел в Слънчев бряг при започване на сезона. „ Всички условия към това тежко закононарушение са изяснени. За нас казусът е завършен – с арест “, съобщи почитан чиновник на Министерство на вътрешните работи, представен от "Флагман ".
Задържан и откаран в ареста е килърът – някогашният другар на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен предприемач от Нова Загора. Полуделият от ревнивост зарязан ухажор имал информация, че Коста Николов – Миджурина и 30-годишната му интимна половинка ще дойдат с тузарския Мерцедес в хотел „ Бахами “. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал.
Миджурина е бил облечен с извънредно скъпи, маркови облекла, часовникът на ръката му бил за десетки хиляди евро, а златните му ланци и пръстените – най-малко 5 кг.
Остава мистерия до какъв брой е била влюбена в хазартния необут 25 години по-младата му другарка Симона от Велико Търново, както и кой е подал информация на екслюбимия й за къде пътуват и къде ще паркират Мерцедеса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР