55-годишен мъж е задържан от групата Ловци на педофили. Гражданският

...
55-годишен мъж е задържан от групата Ловци на педофили. Гражданският
Коментари Харесай

Граждански арест! Мъж попадна в капана на Ловците на педофили ВИДЕО

55-годишен мъж е арестуван от групата " Ловци на педофили ". Гражданският арест е осъществен в парк " Хиподрума " в София.

Задържането се е излъчвало онлайн във Facebook.

По думите на младежите, въпросният мъж е имал полови планове към 14-годишно момче. Те обявиха, че имат фотоси от чатове, които удостоверяват това.



Хванатият оправда държанието си с това, че е търсил другари, само че той незабавно бе контриран с въпроса - А за какво те са 14-годишни момчета?

Полицейски екип е на място. Очаква се мъжът да бъде арестуван и разпитан.

Припомняме, че групата " Ловци на педофили ", които от 2020 година разобличават възрастни мъже със склонности към контакти с малолетни, са задържали десетки.

Младежите се показват за 13-годишни девойки в уеб сайтове за запознанства и с тях се свързват възрастни мъже. След това стартира чат. Уреждат си срещи. На мястото вместо момиче се появяват няколко здрави момчета и " арестуват " мераклията. Разпитват го, снимат го, по-късно подават сигнал в полицията и дават показания като очевидци.

Сред арестуваните са били служащ във компания за метали, притежател на мебелен завод, фотограф, водачи, няколко пенсионери и студент. Повече от тях имат и други прегрешения.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР