55-годишен мъж е починал в пазарджишкия следствен арест. Той е

...
55-годишен мъж е починал в пазарджишкия следствен арест. Той е
Коментари Харесай

Търговци пребиха крадец с тикви, той почина в ареста

55-годишен мъж е умрял в пазарджишкия следствен арест. Той е бил арестуван в сряда, след като направил опит да краде тикви от крайпътен пазар. Преди да го вкарат в ареста, търговците съумели да го заловен и откакто бил наведен в безпомощно положение, повикали полиция.

Инцидентът е станал в сряда, само че полицията едвам през днешния ден огласи информацията.  При ареста крадецът е бил с голям брой контузии по тялото, нанесени от търговците. Поради тази причина в ареста е извикан лекар, който е заключил, че положението му е устойчиво и не е належащо освобождението му. Два часа по-късно арестуваният мъж е умрял. 

Аутопсията е открила, че повода е за гибелта са множеството травматични увреждания след побоя.

Срещу двама от търговците е повдигнато обвиняване за ликвидиране и мярката им " задържане "  е удължена на 72 часа. Единият от арестуваните е 14-годишно момче, заради тази причина следствието е поверено на следствения отдел към прокуратурата.

Проверка ще открива за какво пребитият, който е престъпно проявен и е с голям брой регистрации за обири, не е бил настанен в болнично заведение, оповестява БНР.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР