55-годишен криминално проявен мъж противозаконно е отнел лек автомобил, след

...
55-годишен криминално проявен мъж противозаконно е отнел лек автомобил, след
Коментари Харесай

Криминално проявен е катастрофирал с откраднат автомобил

55-годишен престъпно проявен мъж незаконно е лишил лек автомобил, след което е аварирал. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Съобщението за незаконно лишен лек автомобил „ Сааб 95 “, с бургаска регистрация, благосъстоятелност на британски жител, паркиран на ул. „ Васил Левски “ в село Оризаре, е получено към 23.00 ч. на 21 май в Районно ръководство на МВР-Несебър.

В резултат на извършените полицейски дейности в региона на Слънчев бряг-запад автомобилът е засечен, като лидерът му макар подадените звуков и светлинен сигнал, нараснал скоростта си на придвижване и отказал да се подчини на полицейските разпоредби. В региона на кръстовището пред хотел „ Карлово “, заради високата скорост, автомобилът не съумял да завие наляво в посока Свети влас и аварирал, преминавайки през бордюра на велоалеята - претърпял удар в долната част на мотора на автомобила, като са му нанесени обилни вреди.

Задържан е лидерът на автомобила – това е 55-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от Слънчев бряг. Същият е тестван с дрегер за приложимост на алкохол, като апаратът отчел – 1.1 промила. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР