55-годишен бизнесмен от Владивосток почина на 20 юли в ръцете

...
55-годишен бизнесмен от Владивосток почина на 20 юли в ръцете
Коментари Харесай

Търговец в командировка умря в ръцете на проститутка още преди да правят секс

55-годишен предприемач от Владивосток умря на 20 юли в ръцете на професионална продажница. Преди полова фамилиарност индивидът претърпял сърдечен удар. Това предадоха международни медии.

55-годишният Алексей Николаевич отлетял за Москва по бизнес каузи на 19 юли. На идващия ден, до момента в който бил в кафене в центъра на града, се срещнал с 41-годишната Марго. Жената предоставяла интимни услуги в апартамент чартърен на улица " Смоленская:. Един час наслаждение коствал е 3 000 рубли, а цяла нощ - 15 000. В жилището тя имала всевъзможни комплицирани играчки за секс, в това число BDSM. Устройствата изненадали даже опитни специалисти.

Самата дама си признала по-късно, че с мъжа, който се показал пред нея като Владимир, отишли в жилището, с цел да се позабавляват. Докато били в кафенето, те изпили чаша мощно кафе, а по време на визитата мъжът изискал още едно кафе. Марго му приготвила разтворимата напитка. По думите й двама говорили към половин час, а по-късно ненадейно новият й другар паднал, държейки ръката си на сърцето. Зениците му пък се разширили и станали неестествено бели. Марго го попитала какво е използвал с изключение на кафе. Докато губел схващане, индивидът си признал, че взел виагра. Те несъмнено не съумели да извършат какъвто и да е сексуален акт.

Жената повикала кола за спешна помощ, като през това време погледнала телефона на Алексей Николаевич. В него имало единствено четири контакта, един от които бил телефонът на шефа му. Марго му се обадила, с цел да го осведомена за неприятната обстановка. Алексей в действителност изглеждал сносно за годините си. Най-вероятно сърцето му не издържало на адаптация след 7-часов полет, потреблението на две чаши кафе, за похлупак и виагра.

С предварителна диагноза " изострен инфаркт на миокарда " мъжът бил отведен в болница, където след няколко часа умрял. Марго е доста тъжна, защото за повече от 20 години процедура това е първият съдбовен случай.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР