54% от жителите на Кърджали не одобряват състоянието на града

...
54% от жителите на Кърджали не одобряват състоянието на града
Коментари Харесай

Има ли нужда Кърджали от промяна?

54% от жителите на Кърджали не утвърждават положението на града – най-малко това демонстрира онлайн анкета на bTV Radio. Каква смяна чакат жителите на Кърджали от бъдещия кмет? В ефира на радиото своите визии споделиха главните претенденти съгласно социологическо изследване на „ Маркет Линкс “ – Хасан Азис от Движение за права и свободи, Никола Чанев от ГЕРБ и Милко Багдасаров от Българска социалистическа партия.

Your browser does not support the audio element.

Какво първо ще извършите за жителите на град Кърджали в случай че станете идващия кмет?

Хасан Азис: „ Първото нещо, което ще направя, е да събера сътрудниците си и да продължим това, което сме почнали. Приключване на осветлението на града и влизане в междублоковите пространства. На второ място започваме работа по ремонта и обзавеждането на останалите и последни 3 учебни заведения в града. На трето място започваме с писането на плана за новия юношески център в Кърджали”.

Никола Чанев: “Ревизия на това, което се е случило на тази община. Ще стартираме с проверка на осветлението на град Кърджали, тъй като още през месец ноември 2017г. държавното управление отпусна първия транш и средствата за това осветяване. Вече сме края на октомври 2019г. и още веднъж обещанията на господин Азис се оказаха празни и Кърджали още веднъж в голямата си част е тъмен”.

Милко Багдасаров: „ Ако желаеме да реализираме някакви положителни резултати, е наложително едно единение, една взаимност. Задължително е да съблюдаваме правилото, че когато се приказва в един глас, той се чува най-далеч и най-добре и да изградим един добър разговор, схващане, взаимно почитание, а не опълчване. За да можем да вървим напред”.

За инфраструктурните планове, приходите на жителите в Кърджали и плановете в района – чуйте в звуковия файл какво споделиха претендентите за кмет на града.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР