54-годишният шотландец, който бе открит убит в гараж в столичния

...
54-годишният шотландец, който бе открит убит в гараж в столичния
Коментари Харесай

Ревнив индиец застрелял с 5 куршума шотландеца в Драгалевци

54-годишният шотландец, който бе открит погубен в гараж в столичния квартал " Драгалевци " в събота, е бил убит с 5 патрона в гърдите и гърба. Извършителят на жестокото ликвидиране е някогашният брачен партньор на българката, която живеела на фамилни начала с жертвата, заяви Нова телевизия.

 Убийство в Виж още

Именно дамата е разкрила тялото на убития Андрю Д. В събота малко след 18 часа 40-годишната Десислава М. се обадила в полицията да заяви за потресаващата панорама. А на съседите разказала, че тялото било в найлонов чувал.

Къщата, в която се разиграла кървавата драма, се намира на ул. " Захари Зограф ". Десислава и Андрю живеели на първия етаж от 2 години дружно с детето на българката. Когато шотландецът е погубен, дамата е била в провинцията с детето.

Основен обвинен е някогашният мъж на Десислава, който по националност е индиец. Така съгласно проверяващите най-вероятно става дума за ликвидиране от ревнивост поради любовен триъгълник. Убиецът обаче е съумял да напусне страната още в първите часове след разстрела. А съседите разказват убития като спокоен пенсионер.

Според локалните през последната година някогашният мъж на Десислава не е посещавал къщата в " Драгалевци ", само че не изключват сред тях да е имало пререкания.

Разследването по случая продължава. Криминалисти от бранш " Убийства " направиха още един оглед.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР