54-годишният актьор Ръсел Кроу е неузнаваем. Благодарение на новия си

...
54-годишният актьор Ръсел Кроу е неузнаваем. Благодарение на новия си
Коментари Харесай

Ето това се случва на холивудските секс символи, по които блеят жените от цял свят

54-годишният артист Ръсел Кроу е неразпознаваем. Благодарение на новия си външен тип той съумя да прекара един спокоен ден в " Дисниленд ", надалеч от напористите си фенове.

Въпреки спокойствието, той не се усмихна нито един път и от самото начало изглеждаше умислен, оповестява The Sun.  Фото © The Mega Agency
Актьорът, който е пуснал брада и е качил няколко кг поради фотосите на новия си филм " Boy Erased ", бе облечен с черна тениска и къси панталонки в същия цвят. На лицето си носеше слънчеви очила. В лентата, която ще излезе на екран още тази година, Кроу играе ролята на свещеник, който още в детството си осъзнава, че е педераст.
 Фото © The Mega Agency

Провокативната кинолента, дело на артиста и режисьор Джоел Едгертън, е основана върху записките на Джерард Конли, който на 19 години признава на родителите си, че е гей. Баща му - баптистки духовник, задължава сина си да се подложи на лечебен курс за лекуване.

Страхувайки се да не изгуби родителите си, в чиито функции ще забележим Ръсел Кроу и Никол Кидман, момчето се съгласява да мине през лечението.
 Фото © The Mega Agency
Това не е първият път, в който Кроу съществено трансформира външния си тип поради роля. За фотосите на " The Nice Guys " се наложи да смъкна 24 кг., с цел да наподобява добре до колегата си на снимачната площадка Райън Гослинг.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР