54-годишната Дженифър Лопес стартира турнето си This Is Me... Live

...
54-годишната Дженифър Лопес стартира турнето си This Is Me... Live
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Екипът на Дженифър Лопес беше в кризисни преговори за ОТМЕНЯНЕ на нейното турне This Is Me... Now поради ужасни продажби, но поп принцесата настоя да продължи - тъй като билетите вече се скалпират само за $10 онлайн

54-годишната Дженифър Лопес започва турнето си This Is Me... Live The Greatest Hits турне след шест седмици - макар срещите с Live Nation, които я посъветваха да анулира шоуто (на фотографията на сцената през 2022 г.) 

Вътрешни хора също споделиха на DailyMail.com, че мениджърът на Лопес Бени Медина - който започва кариерата си през 1999 година - е отказал да анулира шоуто, в случай че Лопес желае да продължи

„ Преди няколко седмици Live Nation се срещна с мениджъра на Джей Ло Бени Медина, с цел да предложи анулация на турнето на Джей Ло и защото той и Джей Ло са толкоз непреклонни, че шоуто би трябвало да продължи, то продължава “, сподели вътрешен човек.

Медина прикани Лопес да сътвори последния си албум This Is Me.. Now, който се концентрира към възобновяването на връзката й с Бен Афлек 20 години откакто двамата се разделиха.

Според Variety, Медина - к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР