54-годишен мъж от село Тодор Икономово и 26-годишният му син

...
54-годишен мъж от село Тодор Икономово и 26-годишният му син
Коментари Харесай

Баща на пастир удари полицай след скандал за крави на пътя

54-годишен мъж от село Тодор Икономово и 26-годишният му наследник са арестувани след жестоко нарушение на публичния ред и опозиция против полицейски чиновници. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен.

Малко след 9 часа през вчерашния ден след получен сигнал полицейски екип бил ориентиран към адрес в село Тодор Икономово. На ул. "9-ти септември " в селото униформените спрели с автомобила, защото на пътното платно имало стадо крави. Направили забележка на пастира, локален 26-годишен мъж, споделили му да ги в профил от пътя. Той отказал. Униформените му поискали документ за идентичност. В това време на място дошъл татко му. Възникнал спор сред него и униформените, по време на който 54-годишният мъж нанесъл удар в региона на лицето единия служител на реда.

Постоянен арест за братята, пребили служители на реда в ромската махала на Кюстендил

За осъществените непристойни дейности, съпроводени със опозиция против орган на властта двамата са арестувани за период до 24 часа в полицейското ръководство в Каолиново. За осъществено закононарушение по член 325 алинея 2 във вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР