54-годишен българин бе убит вчера в метростанция Moncloa, съобщи вестникът

...
54-годишен българин бе убит вчера в метростанция Moncloa, съобщи вестникът
Коментари Харесай

Убиха българин при сбиване в Мадрид

54-годишен българин бе погубен през вчерашния ден в метростанция Moncloa , заяви вестникът на българите в Испания " Нова Дума ". Според източници от полицията към 15.00 ч. жертвата Валентин С. се изчаквала по ескалатора, спорейки с различен мъж. След това двамата почнали да се бият, българинът получил няколко удара и паднал на земята, а хипотетичният причинител избягал. По-късно сътрудниците от отдел " Убийства " и от " Криминална полиция " задържали румънски жител , обвинен за гибелта на сънародника ни.

Съобщението, че в метростанцията има мъж в безсъзнание, е подадено следобяд. Спешният медицински екип дошъл на място и почнал да оказва първа помощ на Валентин. При първичния обзор не изглеждало да е получил гибелен удар. Сърцето му обаче спряло и опитите за реанимация били безуспешни. Впоследствие е открито, че българинът е получил няколко удара по тялото си, които биха могли да предизвикат гибелта му.

Докато преглеждала охранителните камери на метро Moncloa, полицията открила, че българинът е станал жертва на експанзия, и незабавно почнала следствие на случая, охарактеризиран като ликвидиране. Малко по-късно е задържан и хипотетичният причинител.

Свидетели са удостоверили пред следователите, че двамата мъже - българинът и румънецът, са били жители на общински подслон.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР