54,3 процента от участвалите в проучване са заявили, че са

...
54,3 процента от участвалите в проучване са заявили, че са
Коментари Харесай

Барометър България: Партията на Слави Трифонов не влиза в парламента

54,3 % от участвалите в изследване са декларирали, че са удовлетворени от икономическия климат и благоприятни условия в България, оповестиха от " Барометър България ", представени от Българска телеграфна агенция.

Данните са от телефонно изследване на удовлетвореността на българите от икономическото положение на страната и тяхното персонално, и електоралните им настройки. То е осъществено от 9 до 13 януари тази година измежду 873 души посредством телефонно изявление и със лично финансиране.

Преобладаващата част от респондентите правят оценка позитивно икономическата конюнктура в страната, въпреки че не биха се отказали от нарастване на персоналните си доходи. Позитивната оценка за развиването на България намира отражение и върху политическите им пристрастия и стабилната поддръжка към ръководещата коалиция, се показва в известието.

Според 35,7 % от интервюираните икономическата обстановка в България е отрицателна, а 10 % не могат да преценяват.

Традиционно при изследвания българите са недоволни от персоналната си финансова обстановка или считат, че би могла да бъде и по-добра, означават от " Барометър България ". И при настоящето изследване задоволени от личните си приходи са 34,7 %, а 59,7 ги правят оценка като незадоволителни. Относително дребен е делът на интервюираните, които нямат мнение или им е мъчно да преценяват позицията си по този въпрос - 5,6 %.

Електоралните настройки на интервюираните не търпят обилни промени по отношение на последното изследване на " Барометър България " през декември. В Народното събрание сигурно попадат четири обединения. Преизчислените данни от деклариралите, че ще гласоподават демонстрират, че водеща политическа мощ остава ГЕРБ с 35,5 % поддръжка, следвани на изразителен период от Българска социалистическа партия с 28,2.

Третата позиция е оспорвана от Движение за права и свободи и " Обединени патриоти " с по 11 % утвърждение, показват от " Барометър България ". Евентуалната партия на Слави Трифонов остава под чертата за парламентарна представеност, подкрепена от 3,6 % от интервюираните, а " Демократична България " може да разчита на 3,2 %.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Конта
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР