53% от анкетираните изразиха подкрепа за бившия вицепрезидент на САЩ

...
53% от анкетираните изразиха подкрепа за бившия вицепрезидент на САЩ
Коментари Харесай

Проучване: 85% от американците ще гласуват на президентските избори

53% от интервюираните показаха поддръжка за някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън, демонстрира изследване на университета в Монмаут.
Повечето американски гласоподаватели (85%) имат намерение да гласоподават на изборите за президент на страната през ноември, демонстрират резултатите от изследване, оповестено от изследователска работа в университета в Монмаут.
Други 10% от участниците в изследването са декларирали, че има възможност да гласоподават. 3% показаха подозрение, че ще вземат участие в гласуването, а единствено 1% от интервюираните са били безапелационни, че не имат намерение да гласоподават на изборите.
На въпроса за кого са подготвени да гласоподават, 53% поддържат някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън, който е претендент за президент от Демократическата партия, а 41% поддържат президента Доналд Тръмп.
„ Половината от всички регистрирани гласоподаватели заявяват нежеланието си да поддържат Тръмп “, споделя Патрик Мъри, началник на научните проучвания в университета в Монмаут, разяснявайки резултатите от анкетата. „ За да завоюва, той ще би трябвало да се опита да убеди тези, които сега не са склонни да го поддържат ", съобщи Мъри.
В анкетата, която се организира от 26 до 30 юни, са взели участие 733 регистрирани гласоподаватели. Нивото на неточност на резултатите се прави оценка на плюс или минус 3 процентни пункта., ТАСС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР