53-годишният Божидар Драганов Стоилов от Кюстендил, познат с прякора Докера,

...
53-годишният Божидар Драганов Стоилов от Кюстендил, познат с прякора Докера,
Коментари Харесай

Докера влиза в ареста за убийство отпреди 2 години

53-годишният Божидар Драганов Стоилов от Кюстендил, прочут с прякора Докера, е с наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража” за ликвидиране на млада жена преди две години. Окръжен съд – Кюстендил организира разпоредително съвещание по делото с обвинения за ликвидиране в изискванията на рисков рецидив поради многочислените осъждания на Докера, заяви struma.bg.

Той е упрекнат в убийството на 32-годишната Мариана Емилова Димитрова, осъществено в Кюстендил на 13.05.2018 година. За това закононарушение законът планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 15-20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Мариана бе заклана през 2018 година през месец май, а трупът ѝ Докера скри в мазето на ул. „ Априлско въстание “. Тялото на дамата бе намерено 10 дни по-късно в найлонов чувал.

Съдът утвърди единодушие за разглеждане на делото по реда на съкратеното правосъдно разследване, без да се разпитват очевидците – 28 на брой, и движимостите лица, изготвили 4-те експертизи, като се изключи вещото лице доктор Николчев, създател на съдебномедицинската експертиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР