53-годишната Софка Парапанова родом от Хасково и живееща от години

...
53-годишната Софка Парапанова родом от Хасково и живееща от години
Коментари Харесай

Поредна българка изчезна в Гърция

53-годишната Софка Парапанова родом от Хасково и живееща от години в гръцката столица е в неопределеност от 11 юли. Апелът за издирването на българката е насочен от друга българка-Светлана Лоскутова. Тя умолява, всеки, който е виждал и чувал за Софка или има информация или диря след тази дата, да алармира.

За изгубването на Софка стана ясно откакто синът й, който живее в Англия, не съумял в границите на дни да я открие по телефон. Обадил се на нейни близки, които също нямали информация за нея. Вчера младежът е тръгнал от Англия за Атина да алармира българското посолство и гръцката полиция за изгубването на майка си. Това е третото изгубване на българка в Гърция в границите на последните три месеца.

Мистерията с изгубването на българки става все по-голяма

Няма признаци за живот и от двете българки, които изчезнаха мистериозно. 38-годишната Антонина Зоева и 37-годишната Деси Илиева, бременна в 4-ти месец с момиченце, които изчезнаха през май в границите на една седмица от гръцкия град Ретимно на остров Крит.   %d0%b4%d0%b5%d1%81%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%b5%d0%b2%d0%b0 Според резултатите от следствието и двете не са напускали острова по въздух нито по вода за друга дестинация. В проблема на 37-годишната Деси Илиева, която по време на разходка с бащата на детето си изчезна мистериозно на 2 май, следствията остават безплодни. Според последна информация има очевидец, който е дал показания, че е видял в същия ден двойката да беседва бурно в скандал в регион към морето. Последвалото претършуване под лупа и на това място още веднъж не даде резултат. С премахването на неприкосновеността на телефона на Деси и нейния сътрудник, който се самоуби четири дни след изгубването на бременната българка, досега не се разкрива нищо, което да хвърли светлина върху тази тъмна история.

Без резултат е издирването и на Антонина Зоева от Сливен, която изчезна на 11 май.   %d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b0 Гъркът при който е живеела, твърди, че я е оставил в петък 11 май в центъра на Ретимно, с цел да вземе такси. От направените инспекции на камерите в близост се оказва, че няма сходен запис. До момента не се е появил и таксиметров водач, който да удостовери, че е взел Антонина като клиент. Семействата и на двете изчезнали българки, а към този момент и три, се обръщат към всеки, който знае нещо да помогне.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР