52 са номинирани за председател на БСП. Това заяви на

...
52 са номинирани за председател на БСП. Това заяви на
Коментари Харесай

Нинова: Има подадени официално 5 заявления за кандидати за председател на БСП

52 са номинирани за ръководител на Българска социалистическа партия. Това съобщи на брифинг водачът на левицата Корнелия Нинова.

Досега има подадени публично 5 заявки за претенденти, добави ръководителят на Българска социалистическа партия. Това са Галина Василева, Перник, Ирина Михайлова, Перник, Красимир Янков, Валери Жаблянов и Георги Тодоров.
Пленумът неодобрява Нинова, Българска социалистическа партия избира ръководител на 12 септември Решението е доказано единомислещо, единствено с един глас „ въздържал се ” на днешния пленум
„ На 6 август – в четвъртък изтича срокът, в който номинираните би трябвало да подадат документи дали се кандидатират, или не. Подавам свои документи и се кандидатирам за директен избор. От 12 август излизам в предизборна акция. По време на предизборната акция отпущам пълномощията си на зам.-председателя Владимир Москов, седми мандат кмет на Гоце Делчев “, съобщи още Нинова.

Прекият избор за водач на Българска социалистическа партия ще е на 12 септември.
Румен Овчаров за гражданския иск от 16 млн. лева: Това е неуместна и поръчкова присъда Бившият министър на енергетиката загатна, че тя е подбудена
Корнелия Нинова дефинира присъдата на Румен Овчаров по делото за " Мини Бобов дол " като репресирана и добави, че има вяра, че на други инстанции тя ще се промени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР